Cine sunt si cum ma puteti contacta

“This is my invariable advice to people: Learn how to cook- try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun!” — Julia Child

Hello! Ma numesc Brindusa si ma bucur sa te intalnesc.
Nu ne cunoastem inca, dar cu timpul sper sa devenim prieteni. Am trecut de mult de anii copilariei, asa ca nu ma mai pot juca in nisip. Acesta este acum locul meu de joaca. Joaca de-a bucatarul. Nu am studii in domeniu si nici nu imi doresc sa castig bani din asta. Imi indragesc prea mult meseria ca sa renunt la ea.
Tot ceea ce postez pe blog este apoi mancat de familie, prieteni, colegi si cine se mai gaseste prin preajma. Hobby-ul acesta a inceput acum aproximativ un  doi trei patru ani, nici eu nu stiu cum. Vroiam mai de mult sa am un blog si, cum in domeniul culinar ma pricepeam cel mai bine, am zis hai sa incerc. Si imi place tare mult. 

Imi place enorm mancarea Indiana. De aceea in multe retete vei gasi condimente cu nume ciudate. Toate sunt cumparate din Romania. Daca vrei sa ma intrebi despre ele, cu mare drag iti raspund.
M-am gandit sa numesc blogul meu "Cooking with my soul" pentru ca asa cred eu ca trebuie sa decurga gatitul: din tot sufletul. In definitiv, si asta e o hrana a sufletului, nu? :)

Discutiile cu prietenii sunt foarte placute, asa ca abia astept comentariile tale. Iti multumesc pentru vizita si ne mai vedem.

P.S. Daca va place blogul meu, il puteti adauga in blogroll-ul vostru , lucru pentru care va multumesc. Asta nu inseamna automat ca si eu va voi trece in blogroll-ul meu. Va multumesc pentru intelegere.
CONTACT
Facebook page: Cooking with my soul 
Twitter page: Retetedesuflet 
Foodbuzz: Foodbuzz page 

Daca vrei sa ma intrebi, sau sa comentezi, imi poti trimite un mail la cookingwithmysoul@gmail.com